NEON MULTIMEDIA KFT.

“Ismerősünk ajánlotta az AKCENTA CZ-t. Korábbi bankjainknál több problémánk is volt a devizaváltással, és a jutalékot is magasnak éreztük.

Gyakran egy utalás után hetekkel később terhelték a külföldi bankköltséget a devizaszámlánkra, így váratlanul lecsökkentve annak egyenlegét, amely néha azt eredményezte, hogy egy aznapi megbízásunk nem tudott időben teljesülni. Ráadásul 10 ezer EUR alatt csak pénztári árfolyamon tudtunk pénzt váltani…

Legalább heti egy alkalommal utalunk, általában EUR-t, ritkábban USD-t. A profi online felületnek köszönhetően előre tudom, hogy pontosan mekkora összeget kell váltanom ez egyes utalásokhoz, mivel a megbízás pillanatában már meg is kapom a visszaigazolást, amely az ÖSSZES jutalékot és költséget tartalmazza (beleérteve a külföldi bank költségét is).

Ezek után már nem kell felesleges devizát parkoltatunk a számláinkon, csak annyit váltunk, amennyire a leadott megbízásokhoz szükségünk van. Egy-egy ügyletet percek alatt el tudunk intézni és le tudunk zárni, nagyon megkönnyítik a dolgunkat!”

Képviselő: Opauszki Zsolt – ügyvezető

The following two tabs change content below.